• Wie zijn wij

Wie zijn wij

Jeroen Arnold,  eigenaar van Rijnold B.V. In 2017 hebben we Rijnold opgericht, daarvoor reeds in diverse functies en als MKB-er heel divers actief in de bouwbranche.

Met de opgedane kennis en ervaring was het een mooi moment om de volgend stap te zetten. Belangrijkste reden om een volgende stap in de ontwikkeling van onze activiteiten te zetten is een andere norm aan te houden dan wat we zien om ons heen. Zowel in de particuliere als in de zakelijke markt streven we naar onze kernbegrippen, een goed lopend project, optimale samenwerking, klantgericht denken en handelen, en natuurlijk het optimale resultaat… een volledig tevreden klant.

Als eigenaar heb ik zelf alle facetten op gebied van bouw, renovatie, verbouwingen doorlopen en deze kennis brengen we over op onze personeelsleden. Belangrijk voor ons dat zij dezelfde kernbegrippen en normen aanhouden, zij zijn het visitekaartje van ons bedrijf.

Nieuws

 • Algemene voorwaarden

  Klik op de lees meer knop om onze algemene voorwaarden te bekijken.

  Lees meer
Meer nieuws
 • Verbouwingen

  Overweegt u renovatie van uw woning, kantoor of winkelpand? Dan is Rijnold uw partner! Met jarenlange ervaring op het...

  Lees meer
 • Projecten

  Projecten

  Hier kunt u een goede indruk krijgen van de projecten die Rijnold reeds gerealiseerd heeft, alle met het oog op de hoogst...

  Lees meer
 • Contact

  Contact

  Wil je contact met ons opnemen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Laat een verzoek achter...

  Lees meer
 • Klant

  "Goede communicatie, uitstekende service waarbij elk klein detail wordt overwogen..."

  Klant